Pentru oferte personalizate, nu ezitati sa ne contactati!
CALEA GIULESTI, NR. 48, SECTOR 6, BUCURESTI, MOBIL: 0766304807, EMAIL: OFFICE@CYK.RO
2006 CYK Real Estate srl.

Daca v-ati hotarat sa va legati destinele in fata lui Dumnezeu noi va felicitam, va uram casa de piatra, sa va iubiti si sa va pretuiti toata viata, sa aveti parte de mult noroc si fericire, de incredere si sprijin unul in celalalt.

In acest moment trebuie sa va decideti cum ati vrea sa fie sarbatorit acest moment deosebit din viata voastra. Pentru a va usura planificarea nuntii voastre noi va oferim cateva informatii utile in astfel de momente.

Primul pas in organizarea nuntii voastre il constitiuie bugetul alocat acestui eveniment. Nu uitati de ajutorul pe care il puteti obtine din partea parintilor. In acest sens puteti avea o discutie pe tema nuntii voastre in care veti putea estima bugetul alocat acesteia.
Stabiliti perioada (cu o aproximare de o luna) in care doriti sa aveti nunta.

Un argument demn de luat in calcul este numarul invitatilor pe care preconizati ca ii veti avea. Acest numar este, in acest moment, relativ dar definitoriu, la fel ca si bugetul, in alegerea localului.

Locatia unde se va desfasura petrecerea va constitui emblema nuntii voastre. De aceea alegera localului este foarte importanta. Daca nu aveti o locatie aleasa de voi din timp (un loc care v-a placut si unde ati visat sa va organizati nunta), nu va grabiti in alegerea acesteia. Vizitati cat mai multe localuri, restaurante, gradini de vara, etc. Odata cu alegerea localului si inchirierea spatiului la data dorita de voi totul va prinde contur.

In functie de aceasta data va trebui sa va programati la biserica unde doriti sa va fie oficiata cununia religioasa si tot de aceasta data trebuie sa tineti cont in programarea cununiei civile.

Pentru a nu uita nici un amanunt important din organizarea nuntii tale ... si pentru ca noi am trecut prin asta, dorim sa va impartasim micile secrete tocmai pentru a evita neplacerile dintr-o zi atat de speciala.

1. Agenda nunta
2. Calendar crestin-ortodox
3. Oficiul starii civile
4. Cununia religioasa